Hogeschool van Rotterdam en Amsterdam.

Verwarrend he?

Ik ben dus aan het werk voor de Hogeschool van Amsterdam, vlakbij de Arena in Amsterdam. Bij het domein Economie & Management hebben ze een grote data invoer klus die ik help te automatiseren. Het invoeren van bepaalde data wordt daarmee versneld van 3 minuten (handmatig) naar 8 tot 10 seconden per transactie. Nou dat is nog eens een leuke tijdswinst!

Naast het werk is vorige week ook de studie weer begonnen. Afgelopen schooljaar heb ik 60 punten gehaald, wat betekend dat ik mijn Propedeuse binnenkort uitgereikt ga krijgen! M’n P in één jaar, maar dan wat jaartjes later dan eerst gepland. Ik zit nu in het tweede jaar van Bedrijfskundige Informatica en begin deze periode met twee economische vakken, een abstract vak over informatiekunde, een vak over rechten (erg interessant! Snap ik A. ook eindelijk een keer…) en iets over databases.

In de tussentijd heb ik niet stilgezeten. Vanaf begin mei had ik geen project, maar ben wel de eerste week van mei naar Italië geweest, 3 weken geleden een weekendje Parijs met A. gedaan en afgelopen weekend ben ik met A. en haar familie naar Brussel geweest om vis te eten. Ik zal eens kijken of ik wat leuke foto’s uit kan zoeken en hier neerzetten.

One comment

Comments are closed.